Producten & Diensten

Global HR Guide

The-Word.png

The Word 

Your single source of HR legal knowledge


De wereldwijde HR law website The Word , geschreven door onze toonaangevende lokaal gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten, is een onmisbare tool voor juristen en HR professionals wereldwijd. Daarnaast zijn er ook diverse handboeken beschikbaar die via ons kantoor kunnen worden aangevraagd.

Seminars / Webinars

Wij organiseren webinars/seminars, al dan niet samen met onze collega’s op fiscaal- en pensioenrechtgebied, waarin wij een actueel onderwerp behandelen en belichten vanuit de alle invalshoeken. Het thema van de seminars sluit aan bij de actualiteit en tijdens de seminars is alle ruimte voor vragen.

Wereldwijde arbeidsrecht publicaties

Juridische handboeken Omslag-IUS-EOD.jpg

Binnen onze internationale Ius Laboris alliantie zijn verscheidene internationale praktijkgroepen actief, met elk hun eigen specialistische expertise op het gebied van arbeidsrecht. Cliënten ontvangen updates, bijvoorbeeld in de vorm van handboeken , die via ons kantoor aangevraagd kunnen worden of gratis kunnen worden gedownload.

 

 

Inhouse training

In overleg met onze cliënten verzorgen wij trainingen ‘op maat’, te houden in één of meerdere sessies bij de cliënt of op ons kantoor. Voorafgaand plegen wij met de desbetreffende cliënt overleg omtrent de te bespreken onderwerpen. Gedurende de workshops bestaat ook de gelegenheid om lopende zaken te bespreken. Voorafgaand aan de training stellen wij studiemateriaal op, dat de deelnemers na afloop als naslagwerk meekrijgen.

BD 20 jaar