Werken bij

Momenteel hebben wij twee vacatures: (Gevorderd) Advocaat-Stagiaire en Advocaat-Medewerker Arbeidsrecht

Bronsgeest Deur Advocaten is een toonaangevend in het arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Het kantoor is onderdeel van Ius Laboris, een internationale alliantie van gespecialiseerde arbeidsrechtkantoren in 50 landen wereldwijd. De praktijk beslaat alle facetten van het arbeidsrecht en Bronsgeest Deur bedient vanuit haar kantoor in Amsterdam-Zuid zowel nationale als internationale cliënten.

Werken bij Bronsgeest Deur Advocaten:

Vanuit een compact team van advocaten ben je bij Bronsgeest Deur werkzaam in de commerciële praktijk van het arbeidsrecht. Van oudsher heeft kantoor een sterke corporate client base en als advocaat ben je aanspreekpunt voor HR en Legal-afdelingen. Een substantieel deel van de praktijk wordt in het Engels gevoerd. De sfeer op kantoor is informeel en in de praktijkvoering staan wij dicht bij onze cliënten waardoor wij weten wat er leeft en onze relatie niet alleen wordt geactiveerd in het geval er een probleem ontstaat.

In verband met de groeiende praktijk zijn wij op korte termijn op zoek naar de navolgende kandidaten:

(Gevorderd) Advocaat-Stagiaire

Een Advocaat-Stagiaire is een afgestudeerd jurist met een Master op het gebied van arbeidsrecht en aantoonbare belangstelling in dit vakgebied. Gedegen kennis van de Engelse taal is een absolute voorwaarde en voor het overige verwachten wij dat je leergierig bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ondernemingszin. Ook gevorderde advocaat-stagiaires worden uitgenodigd te reageren.

Advocaat-Medewerker

  • De Advocaat-Medewerker heeft drie tot vijf jaar ervaring in de advocatuur, waarvan in ieder geval de laatste drie jaar in het arbeidsrecht;
  • Vloeiend in woord en geschrift in het Engels;
  • Uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht;
  • Een echte team player die niet alleen praktisch is ingesteld, maar ook beschikt over ondernemingszin en commerciële vaardigheden en bereid is mee te werken aan de verdere uitbouw van de praktijk van het kantoor.

Wat wij bieden:

Een uitdagende (internationale) werkomgeving waarin alle aspecten van het arbeidsrecht dagelijks aan de orde komen. Hard werken, maar wel in een relaxte setting met volop mogelijkheden om tot verdere persoonlijke ontwikkeling te komen. Bronsgeest Deur Advocaten biedt een gedegen opleiding en begeleiding, alsmede uitstekende  arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Erik Deur, Partner, op telefoonnummer 020 – 305 33 37, of per mail e.deur@bd-advocaten.nl.

Solliciteren?

Wil je deel uitmaken van onze groeiende en ambitieuze praktijk? Stuur dan je sollicitatie per post of e-mail aan Bronsgeest Deur Advocaten, ter attentie van Erik Deur, De Lairessestraat 137-143, 1075 HJ Amsterdam,
sollicitaties@bd-advocaten.nl, met een CV en een cijferlijst en eventuele stagebeoordeling(en).

Voor meer informatie over ons kantoor, kijk op www.bd-advocaten.nl en www.iuslaboris.com